"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Fisura din plafonul aeronavei a dus la scaderea presiunii in cabina, asa ca avionul care zbura intre Phoenix si Sacramento a aterizat de urgenta la o baza militara din Arizona.

Pasagerii au auzit un zgomot ciudat, iar o parte din copertina a fost pur si simplu indepartata. „Se vedea afara”, e marturia unei femei aflate la bord.

Nu s-a determinat inca ce a dus la ruptura fuselajului, dar un purtator de cuvand al FBI a precizat ca nu exista suspiciuni ca ar fi vorba de un atac terorist, ci de „o problema mecanica”.

Brenda Reese, pasagera, spune ca avionul abia plecase din Phoenix, cand a auzit „un sunet ca o impuscatura”.  „Era sus, chiar deasupra locului unde iti pui bagajul. Plafonul nu s-a dus cu totul. Parca era sfasiat. Cand te uitai, vedeai cerul”, explica ea. Alti pasageri spun ca imediat mastile de oxigen au cazut.

Oficialii din partea companiei Southwest Airlines spun ca pilotul a facut imediat si rapid manevrele necesare pentru a ateriza controlat. La bord se aflau 118 pasageri, dar nici unul nu a fost ranit grav. Doar o insotitoare de bord a fost lovita usor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: