"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Vezi VIDEO
Scandal astazi, 30 martie, la E.On Gaz Baia Mare. Zeci de baimareni au luat cu asalt sediul din Piata Revolutiei pentru a le cere socotela responsabililor companiei pentru „facturile umflate” si regularizarile facute „dupa ureche”. Oamenii s-au plans ca au stat la coada inca de la ora 8.00 dimineata si nici acum nu li s-au oferit explicatii. Oamenii au mai spus ca din cauza inghesuielii din cladire, unor batrani li s-a facut rau, peste 70 de oameni fiind fortati sa astepte la ghisee. Spatiul a fost neincapator, iar oamenii s-au scandalizat atunci cand paznicii au inchis usile imobilului, pentru a-i impiedica pe jurnalisti sa intre.

Coada E.On Gaz (c) eMM.roUnii dintre baimareni au venit la sediul E.On Gaz Baia Mare inca de la primele ore ale diminetii si au asteptat la cozi ceausiste pana la amiaza, pentru a le cere explicatii reprezentantilor companiei pentru facturile prea mari pe care le-au primit prin posta.

“Zice aici ca este un numar de telefon pe care poti sa suni. O ora am sunat, n-o raspuns nimeni”, a spus baimareanul Zsolt Istvan Szicko.

Nu mi-e clar cum s-a facut facturarea, nimeni nu intelege. O dat o anexa din care nu pricepi nimic. 7 milioane am platit, intr-un apartament confort 4 nu-mi spuneti mie ca eu consum 900 metri cubi in trei luni”, s-a scandalizat un alt baimarean.

Unul dintre nemultumiti, Adrian Matan din Satu Nou de Jos, a reclamat ca in urma regularizarii, a constatat ca a platit cu aproape 260 lei in plus in ultimele 3 luni. Cu toate acestea, a primit o alta factura conform careia mai trebuie sa achite 190 lei de urgenta, altfel va fi deconectat de la retea si va fi nevoit plateasca si o taxa de peste 100 lei pentru reconectare.

“O citit contorul la fiecare trei luni de zile. 260 lei am platit mai mult gaz. Cu toate astea, imi vine sa platesc iar 190 lei. Dar nu le dau. Sa ma dea in tribunal, daca nu, ii dau eu pe ei”, a spus barbatul.

Coada la E.On Gaz (c) eMM.roOamenii s-au plans ca sunt tratati inuman de angajatii societatii, trebuind sa se inghesuie pe cativa metri patrati pentru a ajunge la ghisee. Acestia au mai spus ca unor batrani chiar li s-a facut rau asteptand la coada. Nemultumiti, mai multi baimareni care se aflau la rand s-au luat la harta cu paznicii societatii, dupa ce echipa eMaramures a fost impiedicata sa filmeze imbulzeala din incinta institutiei.

De ce inchideti usa? Lasati sa vada lumea cum va comportati cu noi! Le e rau oamenilor si le inchideti usa in nas!” – au reclamat cativa baimareni.

De cealalta parte, reprezentantii companiei E.On Gaz sustin ca le-au explicat asa cum trebuie clientilor modalitatea de regularizare a consumului.

„Diferenta de consum inregistrata in cea de-a treia luna de citire este evidentiata in factura trimestriala de citire, fie ca diferenta de plata, fie ca plata in avans, dupa caz.
Deoarece consumul efectiv de gaz realizat de client a fost mai mic decat consumul estimat initial, diferenta a fost evidentiata in urmatoarea factura ca plata in avans, soldul fiind cu minus, aceste aspecte fiind totodata comunicate clientului de catre agentii nostri de la Centrul de Relatii Clienti din Baia Mare”, a aratat Oana Trandafir, consilier al Departamentului Comunicare si Relatii Publice intr-un comunicat de presa.

Nu este pentru prima data cand se inregistreaza probleme de comunicare intre angajatii E.On Gaz si abonati, cei din urma plangandu-se ca sunt tratati necorespunzator atunci cand cer explicatii.

Anunțuri

Comments on: "SCANDAL – Zeci de baimareni nemultumiti de facturi s-au scandalizat la sediul E.On Gaz (VIDEO)" (1)

  1. Cum este posibil sa faca o regularizare din 2008????cine are timp de creut asa ceva???? RUSINE SA VA FIE HOTILOR!!!!!!!!!!!! Atunci noi oamenii de rand ce trebuie sa facem cand ne ajung facturi de 9 milioane????? sa le platim tacand din gura ,robotizati ,fara nici o explicatie pt ce platim ??????? Duceti la sapa de lemn toata tara!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: