"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Elefanti in Baia Mare (c) eMM.roAnul acesta, baimarenii vor putea vedea o parada a elefantilor chiar in centrul municipiului. Acest lucru se va intampla, potrivit reprezentantilor administratiei locale, marti, 19 aprilie, data pentru care Circul Gartner a cerut aprobarea primariei. Circarii le-au solicitat edililor baimareni permisiunea sa scoata elefantii pe bulevardele din oras, insa membrii comisiei municipale de sistematizare a circulatiei nu au dat aviz favorabil propunerii, limitand parada la aleile din Parcul Mara.

Este al doilea an consecutiv cand Circul Gartner organizeaza o parada a elefantilor in Baia Mare. De data acesta insa, giganticele animale vor putea fi vazute doar in Parcul Mara din municipiu, si nu pe bulevardele din oras, asa cum s-a intamplat in 2010.

“Circul Gartner ne-a trimis o adresa prin care ne-a solicitat aprobarea de a realiza o parada a elefantilor, asa cum au facut anul trecut, pe principalele artere ale municipiului. Avizul nostru a fost nefavorabil, am respins solicitarea, deoarece nu dorim perturbarea circulatiei rutiere si nici producerea de eventuale accidente. Le-am propus, in schimb, o alta solutie: o parada pe aleile din Parcul Mara. Data propusa de ei este 19 aprilie. Cat despre intervalul orar, acesta nu a fost stabilit inca”, a spus Vasile Barbul, viitorul city manager al municipiului Baia Mare.

Acesta a spus ca doi elefanti vor putea fi vazuti pe aleile din parcul baimarean, iar cupola circului va fi amplasata fie in parcarea hipermarketului Real, fie in fata Salii Sporturilor din Baia Mare.

Reclame

Comments on: "Parada a elefantilor in parcul Mara din Baia Mare, in 19 aprilie" (1)

  1. prevăd un exod spre Baia Mare pe 19… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: