"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Zapada (c) eMM.roAtentie, soferi! Precipitatiile sub forma de ploaie cazute in prima parte a noptii si ninsoarea din aceasta dimineata au contribuit la formarea poleiului pe DJ 184, la intrarea in orasul Cavnic, in zona partiilor de schi din Pasul Roata, respectiv Pasul Rotunda. Doua autocamioane au ramas blocate in zona din cauza ca nu erau echipate cu cauciucuri de iarna.  Si pe tronsonul drumului judetean DJ 109F care leaga orasul Cavnic de comuna Budesti este semnalat polei.

Ninge la aceasta ora in zona partiilor de schi. Circulatia rutiera in zona se desfasoara in conditii de iarna. Doua utilaje ale societatii care asigura si intretine viabilitatea drumurilor judetene actioneaza si imprastie opt tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului, pe cele doua sectoarele de drum judetean. in zona s-a deplasat si un echipaj al politiei Cavnic pentru a lua masurile care se impun si a fluidiza traficul rutier. 

A nins si in zona montana a DN 18, in Pasul Gutai si in Pasul Prislop. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu utilaje si au imprastiat sase tone de material antiderapant in Pasul Gutai si trei tone de material antiderapant in Pasul Prislop. Carosabilul DN 18 in cele doua pasuri montane (Gutai si Prislop) este curat, dar umed.

Conducatorii auto pot sesiza problemele cu care se confrunta in trafic si pot obtine informatii cu privire la starea de practicabilitate a drumurilor nationale si judetene la Dispeceratul Sectiei de Drumuri Nationale Baia Mare – telefon 0262.211.789, respectiv 0728.181.796, dispeceratul societatii de intretinere a drumurilor judetene.

Prognoza meteorologica prevede pentru astazi, 28 martie, precipitatii sub forma de ploaie, pe arii extinse, care vor avea si caracter de aversa.in zona montana inalta, precipitatiile vor fi mixte. Cantitatile de precipitatii pot depasi 15 l/mp, mai ales la munte.

 

sursa:emm

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: