"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

De la jumatatea lunii aprilie, la Pro Tv, va incepe cea de-a unsprezecea confuntare a visurilor in ringul de la “Dansez pentru tine”. Distributia de vedete din noul sezon abunda de sex-appeal, creativitate, talent si daruire.

Dansez pentru tineDansez pentru tine

  In tabara vedetelor feminine, frumusetea exotica face legea. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport Corina Caragea va alterna pentru urmatoarele luni noutatile din domeniul sportului cu repetitiile de dans pentru a incerca sa implineasca visul partenerului ei.

Cantareata Corina Bud a acceptat si ea provocarea de a lupta in pasi de dans pentru un scop nobil si va incerca sa-si foloseasca toata energia artistica pentru a schimba in bine destinul unei familii nevoiase.

Lavinia Parva (ex – Spicy) promite sa se dedice cauzei partenerului ei de la “Dansez pentru tine” si sa incerce sa ajunga cat mai departe in competitia visurilor.

Roxana Ionescu si-a propus sa-si foloseasca toate atuurile de la Mama Natura pentru a-si duce partenerul de vis pe primul loc in concursul care schimba in bine destine.

In tabara vedetelor masculine, talentul si charisma fac legea. Actorul, regizorul si scenaristul Florin Piersic Jr. a acceptat sa intre in competitia “Dansez pentru tine” si sa incerce sa implineasca in pasi de dans visul partenerei sale.

Augustin Viziru, actorul care apare in serialul “Iubire si onoare” de la Acasa Tv, va concura si el in noul sezon al competitiei visurilor si se va lupta printre altii si cu baiatul lui State din serialul Mostenirea de la Pro Tv, Costin Sforaru.

Surprinzator sau nu, Gabriel Coveseanu a raspuns afirmativ provocarii care-l va purta in pasi de rock’n’rll, tango, stomp sau dans contemporan in ploaie pe drumul catre implinirea unui vis.

Din 29 martie, vedetele noului sezon isi vor cunoaste profesorii si partenerii de dans alaturi de care vor imparti in urmatoarele luni zilele, sperantele si visul. Odata dat startul repetitiilor, incepe si numaratoarea inversa pana la inceputul aventurii “Dansez pentru tine” cu numarul 11.

Pe 15 aprilie, Stefan Banica si Iulia Vantur vor demonstra din nou sub ochii telespectatorilor Pro Tv ca visele se pot transforma in realitate.

//

  • Dansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tine Dansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tine
  •  
  •  Dansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tine
  •  Dansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tineDansez pentru tine
  •  
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: