"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Noua dintre cei 13 suspecti retinuti in urma raziilor derulate ieri, 14 martie, in localitatea maramureseana Bistra au fost adusi in fata instantei din Maramures cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Ei sunt cercetati pentru contrabanda cu tigari de provenienta ucraineana iar, potrivit avocatilor, fiecare va fi judecat in parte, astazi, pentru ca ordonantele de retinere au fost emise la ore diferite.

Suspecti la Tribunal (c) eMM.ro

Prima infatisare a avut loc in jurul orei 11:30 iar procurorul de caz a precizat ca procesele se vor intinde pana in jurul orei 20:00, avand in vedere numarul de noua suspecti care trebuie sa treaca prin fata judecatorului.

In urma cererii de arestare preventiva, doar patru dintre cei noua maramureseni retinuti si-au angajat avocati, restul de cinci fiind aparati din oficiu. Cei noua maramureseni vor trece rand pe rand prin fata instantei de judecata pentru a-si sustine nevinovatia, verdictul final urmand sa fie dat in cursul serii de azi.

Suspecti la Tribunal (c) eMM.ro

Politistii de frontiera si mascatii au descins in diferite locatii de pe raza Maramuresului, in cursul zilei de ieri, 14 martie, pentru anihilarea unei retele de contrabandisti. Grupul era sub supraveghere de la inceputul anului, iar, potrivit anchetatorilor, din retea faceau parte peste 40 cetateni romani si ucraineni.

Maramuresenii retinuti la Bistra sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de initiere sau constituire a unui grup infractional organizat, in vederea savarsirii de infractiuni si contrabanda.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: