"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Monica este disperata, de cand Irinel i-a luat fetita, iar toate actiunile sale de a o revedea pe micuta Irina s-au soldat cu esecuri. Tanara le-a marturisit unor apropiati ca ar fi capabila de un gest extrem daca ar pierde-o pe Irinuca.

Moni e cu nervii la pământ  și plânge din orice

Moni s-ar fi plans apropiatilor de starea sa psihica deplorabila. De cand nu mai sta cu fiica ei, este cu nervii la pamant si refuza sa acorde interviuri televizate pentru ca nu-si poate controla emotiile. In plus, nu vrea sa fie acuzata de teatru ieftin. Plange din orice, mai ales dupa ce a vazut declaratiile propriei mame, care a acuzat-o ca isi batea fetita cu brutalitate, nu mai mananca si doarme din ce in ce mai putin. Columbeanca este bantuita si de ganduri negre, fiind capabila, in caz ca isi va pierde definitiv fetita, la un gest necugetat. Moni crede ca viata fara fiica ei de patru ani nu isi are rostul.

Sâmbătă noaptea, după o altă vizită de pomină la Izvorani, celebrul fotomodel s-a dus glonţ la Spitalul de Urgenţă, plină de vânătăi, acuzându-i de agresivitate pe angajaţii miliardarului.

Ultimul număr al revistei Story precizează că Moni s-ar fi plâns apropiaţilor de starea sa psihică deplorabilă. De când nu mai stă cu fiica ei, este cu nervii la pământ şi refuză să acorde interviuri televizate pentru că nu-şi poate controla emoţiile.

În plus, nu vrea să fie acuzată de teatru ieftin. Plânge din orice, mai ales după ce a văzut declaraţiile propriei mame, care a acuzat-o că îşi bătea fetiţa cu brutalitate, nu mai mănâncă şi doarme din ce în ce mai puţin.

Columbeanca este bântuită, conform acestei reviste, şi de gânduri negre, fiind capabilă, în caz că îşi va pierde definitiv fetiţa, la un gest necugetat. Moni crede că viaţa fără fiica ei de patru ani nu îşi are rostul.

În tot acest timp, Irina stă numai cu tatăl său. De o săptămână nu mai merge nici la grădiniţă. Irinel a recunoscut că a păcălit-o pe Irina că se află în vacanţă, tocmai ca să nu-i dea nici o şansă Monicăi să-şi vadă fiica.

Moni, Iri şi doi angajaţi ai miliardarului, audiaţi la IPJ Ilfov

Irinel: «Nu vreau să o mai primesc la Izvorani!»

Şirul acuzaţiilor curge şi de o parte şi de alta între Irinel şi Monica Columbeanu. Răzbunarea omului de afaceri, însă, nu are limite. Ieri după-amiază, miliardarul s-a prezentat la Biroul Evidenţa Populaţiei al judeţului Ilfov.

„Nu vreau să o mai primesc niciodată la Izvorani”, a spus Irinel Columbeanu la intrarea în clădire. Secretos, omul de afaceri a ieşit pe uşa din dos, după aproape 40 de minute, şi, fără să mai spună ceva, s-a urcat în limuzină şi a plecat.

Surse din cadrul Biroului Evidenţa Populaţiei ne-au spus că Irinel a încercat să îi ia Monicăi domiciliul de la Izvorani.

„Domiciliul unei persoane poate fi schimbat doar la cererea persoanei respective. În momentul în care aceasta a primit un domiciliu, acest lucru a fost făcut cu acordul prorietarului locuinţei. Acesta nu mai este valabil decât atunci când actul de identitate expiră”, ne-a spus comisarul-şef Gabriela Perde, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor.

Angajaţii acuzaţi că au bătut-o pe Moni, audiaţi de poliţie

Scandalul dintre soţii Columbeanu nu le face doar lor rău. Doi dintre angajaţii omului de afaceri, acuzaţi de tâlhărie de Monica, au fost audiaţi ieri, mai bine de cinci ore, la Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

De fapt, toate plângerile pe care le-au făcut cei doi unul împotriva celuilalt au fost conexate într-un singur dosar care a fost preluat de la Poliţia Ciolpani de judiciariştii de la Ilfov.

Marian Ghiţă și Marius Ciocan au împiedicat-o pe Monica, sâmbătă, să intre în vila de la Izvorani. Click! v-a prezentat în detaliu întreaga desfășurare a evenimentelor

Cei doi bărbaţi, un paznic şi un om din gospodărie, au negat în faţa anchetatorilor acuzaţiile soţiei şefului lor. La scurt timp, la sediul IPJ Ilfov a venit şi Monica Columbeanu pentru audieri.

Ea a venit însoţită de cei doi avocaţi, dar şi de un martor. În încercarea de a o pune într-o lumină nefavorabilă, duminică seară, miliardarul a mai depus o plângere împotriva Monicăi.

Ea este acuzată de violare de domiciliu, locuinţă pentru care miliardarul şi-a dat acordul pentru a-i fi întocmit actul de identitate la scurt timp după căsătorie, tentativă de tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: