"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Zapada (c) eMM.roMeteorologii au informat autoritatile maramuresene ca, pentru ziua de duminica, 6 martie, sunt prognozate ninsori pe arii extinse in Maramures. In plus, la munte se asteapta intensificari ale vantului, specialistii spunand ca zapada va fi viscolita. Sambata va fi cerul mai mult noros iar in cursul noptii va incepe sa ninga slab.

“Temperaturile vor avea valoarea cuprinsa intre -5 grade Celsius si 5 grade Celsius. Izolat se va semnala ceata.Vantul va sufla slab la moderat. Duminica, 6 martie a.c., vremea se va raci fata de intervalul precedent. Sunt prognozate ninsori pe arii relativ extinse, indeosebi in cursul zilei. in zona montana inalta vantul va prezenta intensificari temporare, va sufla puternic si va viscoli ninsoarea”, a subliniat purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului, Dan Buca.

Stratul de zapada: 22 cm la Cavnic; 18 cm la Iezer si Luhei; 14 cm la Ruscova; 11 cm la Firiza si Leordina; 10 cm la Mara; 4 cm la Sacel; 3 cm Suciu de Jos si Viseu de Sus.

Temperaturi inregistrate: – 11 grade Celsius la Borsa; -8 grade la Cavnic; -7 grade Celsius in Pasul Gutai; -6 grade Celsius la Viseu de Sus; -5 grade Celsius la Ocna sugatag; -4 grade Celsius in Petrova, Leordina si Bogdan Voda; -3 grade Celsius in Baia Mare si Targu Lapus; -2 grade Celsius in Tamaia si Miresu Mare; 0 grade Celsius la Sighetu Marmatiei si Copalnic.

Nivelul apelor: Debitele cursurilor de apa din judet au fost in general stationare. Gheata la mal se gaseste pe cursurile raurilor Viseu, Vaser, Ruscova, Mara, Cavnic si Firiza. Curge zapada inghetata pe raul Iza. Pentru urmatoarele 24 de ore, hidrologii prevad debite si niveluri usor variabile, influentate de fenomenele de gheata de pe rauri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: