"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Aflat intr-o vizita oficiala la Beijing, Sorin Oprescu s-a intalnit, joi, cu reprezentantii unei firme de autovehicule electrice din Beijing si a solicitat conducerii sa-i trimita o oferta in vederea achizitionarii unor autobuze tip hibrid.

autobuze tip hibrid

Primarul general al Capitalei a discutat si cu Xing Yan, directorul BCEG International CO.Ltd, cu privire la proiectul arcului de nord al inelului median din Capitala. Compania s-a aratat interesata sa realizeze aceasta sosea, dar si de o colaborare in cadrul acestui proiect.

„Reprezentantii Beijing Municipal Construction Group Co. Ltd si-au aratat interesul pentru realizarea unei autostrazi suspendate la Bucuresti, tinandu-se cont si de infrastructura existenta in Bucuresti „, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Sorin Oprescu a avut o intalnire si cu He Junfeng, directorul China Communications Construction Company, companie interesata sa investeasca in proiectele de infrastructura derulate in Bucuresti.

China Communications Construction Company este cea mai mare companie privata de constructii din China, cu filiale in 81 de tari. Firma urmeaza sa trimita in Romania o delegatie pentru „discutii concrete privind modalitatile de colaborare„, dar si pentru infiintarea unei reprezentante a companiei la Bucuresti.

Oprescu urmeaza sa se intalneasca astazi si cu omologul sau de la Beijing, Huo Jinlong.

autobuze tip hibrid autobuze tip hibrid autobuze tip hibrid autobuze tip hibrid autobuze tip hibrid

Sorin Oprescu a mai vizitat Beijing Planning Exhibition Museum (Centrul de planificare urbana), unde i-a fost prezentat „Master Plan-ul Beijingului pana in anul 2020” si una dintre cele mai mari unitati sanitare din China, Spitalul Universitar „Chao-Yang”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: