"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Regasire emotionanta. Si-au revazut fiica dupa 8 ani de la disparitie

Doi parinti si-au revazut fiica dupa opt ani in care nu au mai stiut nimic despre ea. Fetita a iesti din curtea casei din Bucuresti pe cand avea patru ani, s-a ratacit si a ajuns in final in judetul Ilfov, in grija unei familii de asistenti maternali.

Fetita a primit o noua identitate si a inceput o noua viata, in timp ce parintii biologici nu incetau sa ii roage pe politisti sa faca ceva. Timizi si mai ales emotionati de momentul reintalnirii parintii si copila abia au putut scoate cateva cuvinte.

Doamna Marinela, singura pe care fetita o stie drept mama de opt ani, nu si-a putut stapani lacrimile si a iesit repede din incapere. Daca pentru cealalta familie bucuria era mare, pentru ea se nastea o teama imensa: aceea ca ar putea ramane fara Cristina.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

 

Femeia a incercat sa le explice ca, pentru ea, Cristina, este ca si fiica ei si ca pe langa dragoste i-a oferit o viata fara lipsuri si o educatie buna. Impresionanti de hotararea parintilor biologici, politistii au facut cu ajutorul specialistilor, portretul fetitei asa cum ar arata la 12 ani. Si nu au dat gres.

Cand a vazut portretul la televizor, asistenta maternala si-a dat seama ca cea pe care o creste este fiica mult cautata de familia Lupan. A pus mana pe telefon si a anuntat autoritatile. Cristina este acum consiliata de un psiholog care o va ajuta sa se acomodeze cu situatia. Fetita si-a pus intrebari legate de parintii ei biologici.

Deocamdata fetita isi va putea vizita familia biologica, insa cel mai probabil o instanta va decide la cine va creste. Dorinta ei va fi luata in considerare de magistrati care vor solicita si o ancheta sociala inainte de a da verdictul.
 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: