"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Judectoria Buftea a decis ca in al doilea weekend al fiecarei luni, copilul sa stea alaturi de bunici in locuinta lor de la Ploiesti.

De asemena, in vacantele de iarna si de vara, micutul va mai sta alaturi de bunici o saptamana, respectiv trei saptamani.

Sentinta, insa, nu este definitiva. Atat parintii Madalinei, cat si sotul, Petru Mirecea, o pot contesta la tribunal.

Un copil la mijloc

Pe parcursul acestui proces, tatal Madalinei Manole a sustinut ca fostul sot al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatal biologic al copilului si ca micutul ar fi rodul unei fertilizari in vitro la Maternitatea Giulesti. „Prin lege, sa-mi dea voie sa am un program sa-mi vizitez si eu nepotul”, le-a spus jurnalistilor tatal artistei, care a precizat ca Petru Mircea nu se opune intentiei lui de a-si vedea nepotul, insa copilul se afla la bunicii paterni, la Botosani, astfel ca parintii Madalinei Manole nu-l pot vedea.

In acest proces au fost administrate probe, au fost audiati martori si a fost realizata o ancheta sociala acasa la parintii artistei, la Ploiesti, „pentru ca autoritatile trebuie sa stie cu exactitate conditiile de care va dispune micutul daca va fi dus de bunici la ei acasa”.

Povestea din spatele ecranului

Dupa moartea Madalinei Manole, acuzatiile au curs de-o parte si de alta intre rudele ei. Parintii cantaretei au ajuns chiar sa il acuze, mai voalat sau chiar direct, pe sotul acesteia de omor. Parchetul a rezolvat insa aceasta problema legal si a anuntat ca in cazul mortii artistei e vorba de sinucidere.

Imediat dupa disparitia Madalinei, Puiu spunea ca parintii ei nu vor sa il vada pe micutul Petru si, pentru ca acestuia sa ii fie mai bine, l-a trimis la Botosani, la ai lui. „Copilul meu nu se afla in Bucuresti, ca sa nu fie expus. Sunt hartuit, urmarit. Este exlus ca nepotul sa stea la parintii Magdei. Poate doar sa il vada, in cel mai bun caz. Numai timpul va spune cum voi putea sa imi cresc copilul fara mama si cum ii voi explica tot circul facut de bunicii din partea mamei. Copilul va face gradinita aici”, explica sotul artistei, acum cateva luni, la „Happy Hour”.

Ultimele dorinte ale Madalinei

De altfel, in „testamentul sentimental” lasat de Madalina, aceasta a fost de parere ca micutul Petru trebuie sa stea la parintii sotului. „Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata. Poate ma va ierta mai tarziu, cand va fi mare”, scria cantareata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: