"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

O venezueleana de origine portugheza sustine ca si-a regasit fiica, pe care a pierdut-o in 1999 in timpul inundatiilor care au devastat regiunea Vargas din nordul Venezuelei. Fetita avea 10 ani pe atunci, iar povestea gasirii ei, acum, prin intermediul Facebook, este una ce pare desprinsa din filmele de fictiune.

 	O mama si-a regasit fiica dupa 12 ani, pe Facebook! Vezi aici povestea tulburatoare! VIDEO

O prietena a vazut o fotografie in care aparea fiica mea, publicata de o calugarita care o are si pe ea printre contactele de pe Facebook. Desi nu este autentificata cu numele fiicei mele, se poate observa ca este fiica mea”, spune Lucinda Nunes, mama lui Angely Nunes, cu care s-a reintalnit dupa  in urma cu trei saptamani.

Lucinda Nunes a povestit ca in decembrie 1999 fiica ei, Angely, se afla in vacanta in orasul de coasta La Guaira, in apropiere de Caracas, cand s-a intamplat tragedia – inundatii cauzate de ploi abundente -, in urma carora au murit sute de oameni si alte sute au fost date disparute.

Fiica mea avea zece ani si se afla in vacant impreuna cu niste prieteni de familie in La Guaira (in nordul Venezuelei) cand s-a produs tragedia, acolo s-a pierdut, insa eram sigura ca este in viata deoarece am vazut imagini cu ea la televizor”, a povestit emotionata Lucinda Nunes, al carei caz a fost publicat in cotidianul “El Nacional”, editia de miercuri, 2 martie.

Mama si fiica, al carei nume este acum Carla Ures, au fost supuse testului ADN, ale carui rezultate se vor afla in aprilie.
Fara nicio urma de indoiala, Lucinda Nunes si restul familiei au recunoscut-o in Carla Ures pe Angely Nunes.
In haosul creat in urma tragetiei din 1999, multi copii supravietuitori au fost dusi in camine sau la asezaminte, precum Santa Maria de la Caridad, din Caracas, unde a fost crescuta Angely Nunes.

Desi avea zece ani cand s-a petrecut tragedia, Angely nu stie ce s-a intamplat in viata ei pana in acel moment, dupa cum nu isi aminteste daca in momentul cand a fost gasita stia cum se numeste. Probabil ca nu din moment ce numele ei este acum Carla Ures.Carla Ures (sau Angely Nunes) povesteste ca, initial, cand s-a pierdut si a fost salvata de autoritati, i s-a spus ca parintii ei sunt morti. La mult timp dupa tragetie i s-a spus ca paraintii ei sunt in viata, insa ea a ramas la Santa Maria de la Caridad.

“La chip este la fel, insa este subnutrita, iar medicii spun ca este sub greutatea normala”, spune mama care este fericita, in tim ce fiica sustine ca este “multumita, dar confuza” in legatura cu intorsatura pe care a luat-o viata ei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: