"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Astazi vremea se incalzeste usor. In tinuturile vestice mai sunt posibile ceva fulguieli la inceputul zilei; in rest primim timp frumos. Maine, din a doua parte a zilei si mai ales pe inserat, revin precipitatiile in toata jumatatea nordica.

ploi

Duminica va fi lapovita si va ninge in centru, in est, in sud-est si pe arii restranse in rest, iar luni va ninge, pe arii restranse, in afara arcului carpatic. Maximele cresc sambata si scad duminica si luni.

Prognoza meteo pe patru zile

Vineri – Vremea se va incalzi usor, astfel incat temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 8 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore in regiunile vestice, unde izolat va mai ninge slab. In cursul noptii, in zonele joase, indeosebi din vestul si sudul tarii, va fi ceata asociata cu chiciura si izolat, posibil si cu fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -12 si -2 grade, mai coborate in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei, pana in jurul valorii de -16 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

Sambata – Vremea va continua sa se incalzeasca usor in majoritatea zonelor tarii. Cerul variabil, se va innora treptat in a doua parte a intervalului in jumatatea nordica a tarii, unde local vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Indeosebi dimineata si noaptea, in zonele joase din regiunile sudice va fi ceata, izolat persistenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, usor mai coborate in zonele cu ceata persistenta. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Duminica – Cerul va fi mai mult noros ziua, cand vor cadea precipitatii pe arii extinse la munte, in centru, est si sud-est si pe arii mai restranse in rest. Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare, exceptand regiunile sudice, unde vor fi mixte. In cursul noptii innorarile se vor mentine in partea de sud a teritoriului, unde local va mai ninge. In restul tarii, cerul va fi variabil si numai izolat va mai fulgui.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in toate regiunile, dar mai ales in zona montana inalta. Temperatura aerului, in scadere usoara fata de intervalul precedent, va avea maxime cuprinse intre -2 si 8 grade si minime, in general, intre -13 si -3 grade.

Luni – Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si va ninge pe arii restranse, indeosebi in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est.

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre -4 si 4 grade si minime intre -14 si -4 grade. In zonele joase, local va fi ceata.

Cum va fi la munte?

Vineri – Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore in Carpatii Occidentali, unde izolat va mai ninge slab. In cursul noptii, pe vai si in depresiuni va fi ceata asociata cu chiciura si izolat, posibil si cu fulguiala

Sambata – Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul variabil, se va innora treptat in a doua parte a intervalului in Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali, unde pe arii relativ extinse va ninge. In rest ninsorile se vor semnala pe spatii restranse, spre sfarsitul intervalului. Indeosebi dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata, izolat persistenta. Vantul va avea unele intensificari.

Duminica – Cerul va fi mai mult noros ziua, cand pe arii extinse va ninge. In cursul noptii innorarile se vor mentine in Carpatii Meridionali si de Curbura, precum si in Muntii Banatului, unde local va mai ninge. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales in zona inalta. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de intervalul precedent.

Luni – Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si va ninge pe arii restranse, indeosebi in Carpatii Meridonali si Orientali. Vantul va mai avea unele intensificari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: