"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Logan McMillian si-a pornit camera video la un minut dupa ce pamantul s-a zguduit si casa sa din orasul neo zeelandez Christchurch a fost devastata de cutremurul din 22 februarie.

Dupa cutremurul din Noua Zeelanda

Seismul a avut 6,3 pe scara Richter, iar autoritatile au anuntat ca sunt putine sanse sa mai fie gasiti oameni in viata, dupa doua trei zile de cautari.

Buldozerele demoleaza multe dintre casele subrezite de cutremur, pentru ca oricum se pot narui in orice moment, mai ales ca replicile seismice continua.

Sunt doar cateva drumuri practicabile, foarte multe gropi, nisip care a izbucnit din crapaturile asfaltului, poduri avariate greu de folosit. Geologii spun ca au descoperit o falie de 17 kilometri, care a fost creata de cutremurul de marti.

Canalizarea a fost deviata in rauri, pentru ca vor trece saptamani sau luni pana cand va fi reparat sistemul de evacuare a apelor reziduale.

Se intampla insa si lucruri frumoase. O femeie salvata dintre daramaturile unei cladiri de birouri – dupa ce a ramas ghemuita 6 ore intr-un coltisor – a tinut sa se casatoreasca asa cum planificase de mult.

Sursa:protv

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: