"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Teo Trandafir a fost supusa, joi, unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale, potrivit unui comunicat al Clinicii AKH din Viena.

Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale, au precizat medicii de la Spitalul Universitar din capitala Austriei, in comunicatul citat.

„Sunt de un optimism moderat ca acesta este un mare pas inainte in recuperarea ei”, a declarat, dupa interventia chirurgicala, profesorul Michael Gnant, sef al Departamentului chirurgie de la Spitalul AKH, cel care a operat-o pe Teo Trandafir.

„Teo Trandafir a fost intens pregatita pentru aceasta procedura chirurgicala importanta”, a adaugat profesorul Spiss, care a condus echipa de anestezie si reanimare. Medicii care au operat-o pe Teo Trandafir sustin ca interventia a fost un „succes” si precizeaza ca aceasta va ramane sub observatie in zilele urmatoare, la Terapie Intensiva.

Potrivit comunicarii postate pe site-ul unitatii sanitare ,  decizia a fost luata avand in vedere deteriorarea starii generale de sanatate a pacientei.

Mai multe interventii endoscopice au fost efectuate in ultima perioada, dar acestea nu au avut rezultatul asteptat, spun medicii austrieci.

Oficialii spitalului spuneau la sfarsitul saptamanii ca avand in vedere gravitatea bolii, o interventie chirurgicala ar putea avea loc saptamana aceasta.

Clinica AKH anunta, la inceputul lunii februarie, ca Teo Trandafir a fost supusa unei proceduri endoscopice, se recupereaza bine si ar putea reveni in tara „curand”.

Totusi, externarea ei a fost amanata din cauza unei complicatii septice. Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.

Ea a fost internata la Terapie Intensiva in clinica din Viena, iar echipa medicala a optat pentru tratament, si nu pentru interventie chirurgicala.

Reclame

Comments on: "Teo Trandafir a fost operata. Interventia a fost un „succes”" (1)

  1. Sunt indurerat sa aflu aceasta veste si cu sufletul meu sunt alaturi de ea la aceasta grea suferinta… Fiti si voi impreuna cu noi si adresati un gand bun… Cu stima, Eugen Ungureanu, Televiziunea Favorit ROMANIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: