"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Tir inzapezit (c) eMM.roZapada s-a reintors pe numeroase sosele din Maramures. Raportarile din aceasta dimineata ale autoritatilor arata ca in Pasul Prislop, la Borsa, Drumul National 18 e acoperit cu un strat de pana la un centimetru grosime de zapada framantata. Reprezentantii Institutiei Prefectului au subliniat ca noaptea trecuta a nins in zona localitatilor Cavnic, Bogdan Voda, Leordina, Poienile de Sub Munte, Valea Viseului, Targu Lapus, Baiut, Vima Mica, Mesteacan si Firiza.

Totusi, drumurile nationale DN1C; E 58; DN 18; DN 19; DN 17C; DN18B; DN 18A sunt curate dar umede. “La aceasta ora, se semnaleaza polei pe drumurile judetene din zona localitatii Tamaia. Zapada depusa, cu grosimea cuprinsa intre 0-1 se gaseste pe acostamentul DJ 108 A in zona localitatilor Tamaia si Sarbi; respectiv DJ 109G in zona Romanesti-Mesteacan”, a mentionat purtatorul de cuvant al Prefecturii, Dan Buca,

Rapoartele drumarilor indica faptul ca noaptea trecuta pe drumurile judetene s-au imprastiat 225 tone material antiderapant si ca se intervine chiar si la aceasta ora pe sectoarele DJ 109G Romanesti-Mesteacan, DJ 109 F Targu Lapus- Baiut si pe DJ 183 Firiza-Izvoare.

 

sursa:emm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: