"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine ca prostitutia ar trebui legalizata, deoarece, in 2019, in Romania vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat partenere disponibile, ceea ce genereaza riscul de a avea revolutii sau razboaie.

Sebastian Lazaroiu

Potrivit unui articol semnat de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu si citat de Mediafax, in 2019 un milion de tineri isi vor cauta perechea, iar aproximativ 160.000 de barbati vor ramane necasatoriti.

Din cauza acestui dezechilibru, afirma Lazaroiu, cercetatorii sustin ca „exista riscul de avea revolutii (chiar de catifea) sau cresteri ale agresivitatii (razboaie)”.

Autorul mai sustine ca „prea multe mirese in 1989 l-au dat jos pe Ceausescu„. El a explicat ca, obsedat de cresterea rapida a populatiei, Ceausescu a interzis avorturile, iar mijloacele contraceptive erau greu de gasit pe piata.

Astfel, natalitatea a crescut brusc. Din cauza lipsei partenerilor, fetele lasa garda jos mai repede, iar baietii incearca sa profite cat mai mult de acest trend libertin. Numai ca, in 1989, frustrarea era de ambele parti. Fetele nu isi gaseau parteneri, iar baietii nu puteau profita de numarul mare de potentiale partenere din cauza regimului extrem de restrictiv. Un asemenea potential de frustrare a contribuit, cu siguranta, la revoltele de la sfarsitul lunii decembrie.” – spune consilierul presedintelui Traian Basescu, potrivit Mediafax.

De asemenea, el este de parere ca evenimentele de la Cairo au fost cauzate si de faptul ca erau prea multi barbati frustrati, ca urmare a regulilor specifice societatilor traditionaliste.

Acum, Sebastian Lazaroiu este de parere ca Romania se poate afla in pericolul cresterii unei agresivitati sexuale, „in perioada apropiata anului 2019”.

In asemenea perioade ne putem astepta la o inflorire a industriilor sexuale, in special a prostitutiei. De altfel, statul trebuie sa ia in calcul legalizarea prostitutiei pentru a rezolva macar o parte din problema. Chiar daca multi dintre acesti barbati nu isi vor gasi o pereche stabila, va trebui ca ei sa isi satisfaca pulsiunile sexuale „, a mai aratat Lazaroiu.

Mai multe detalii si pe Mediafax.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: