"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

RovinietaReprezentantii companiei Posta Romana au lansat in Maramures un serviciu special pentru proprietarii de autovehicule. Atat persoanele fizice, cat si cele juridice pot sa isi achizitioneze de la Oficiul Postal nr. 1 din Baia Mare roviniete electronice cu emitere multipla. Mai explicit, tichetele obtinute sunt valabile pentru mai multe masini in acelasi timp.

Directorul Oficiului Judetean Retea Postala Maramures, Vlad Onet, a precizat pentru eMaramures ca e-rovinietele pot fi comandate si la alte puncte de lucru din judet, solicitantii trebuind doar sa completeze in acest sens o simpla cerere, cu datele de rigoare.

“Acest serviciu permite cetatenilor sa achizitioneze roviniete multiple. Functioneaza similar unui cos de cumparaturi. Proprietarii pot merge pe o astfel de varianta pentru un numar de maxim 100 de masini. Rovinietele sunt valabile insa si pentru persoanele fizice cu doua-trei autoturisme”, a declarat Onet.

Achizitionarea e-rovinietelor se face la tarifele standard, adica pretul e similar cu cel din benzinarii, iar proprietarii pot sa isi aleaga perioada de valabilitate pentru fiecare masina.

Compania Posta Romana a extins recent serviciul de incasare si emitere multipla a rovinietelor electronice printr-o aplicatie web, la 47 de oficii la nivel naţional.

Vizati de serviciul nou creat sunt in special proprietarii de parcuri auto. La solicitarea clientului, se pot transmite documentele emise pe e-mail, scanat sau pe fax, fara incasarea unor taxe suplimentare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: