"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

La Gold Plaza, urmeaza numai zile de iubire, cu weekend-uri romantice, targ special si casatorii pentru o zi!

 
Intre 7 şi 14 februarie, cumpara de minim 100 de lei din orice magazin al Gold Plaza si poti caştiga un weekend in doi la Veneţia sau doua weekend-uri in doi la Hajduszoboszlo Ungaria! 

La Gold Plaza, urmeaza numai zile de iubire, cu weekend-uri romantice, targ special si casatorii pentru o zi!

  

Vino să faci cumpărăturisi săte simți bine în Gold Plaza Baia Mare–singurul centru comercial din Nord Vest-ul Romaniei, iar noi te premiem cu Dacă ţi-am stârnit interesul, atunciasigură-te că în perioada 7 februarie 2011, ora 08:00 AM –14 februarie 2011, ora 10:00 PM, păstrezi bonurilede casă,în valoarecumulatăde minim 100 LEI,de la orice magazin din incinta complexului comercial, extragi, completezi talonul de concurs şi îl depui în urnele special amenajate. Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 15 februarie 2011, ora 10,00 in incinta Gold Plaza, la Parter, langa biroul de informatii.

Numele câştigătorilor va fi afişat pe site-ul http://www.goldplaza-baiamare.roîn două zile de la data extragerii. Te simţi bine alături de prieteni în Gold Plaza Baia Mareşi câştigi unul dintre numeroasele premii puseîn joc.

Loteria Publicitară

“Gold Plaza Baia Mare-Cumpară și câștigă un weekend de vis”

REGULAMENT DE DESFĂŞURARE

Al Loteriei Publicitare “Cumpară și câștigă un weekend de vis”

Organizatorul şi durata Loteriei publicitare

1.1. Organizator

Organizator al evenimentului este SC Retail Development Invest 1 SRL, cu sediul social înloc. Baia Mare, str. Victoriei, nr. 73, România, cod unic de înregistrare RO

21542152şi număr de ordine la Registrul Comerţului J24/593/2009. Campania promoţională urmăreşte recompensarea clienţilor care au efectuat cumpărături în Gold Plaza Baia Mare conform următorului regulament.1.2. Denumire. Durată. Locul desfăşurării

Loteria Publicitară poartă denumirea ”

Cumpară și câștigă un weekend de vis„şi permite accesul la tragerea la sorţi în vederea câştigării de premii pe baza tuturor bonurilor de casă care cumulate au valoarea minimă de 100 LEI, aferente cumpărăturilor realizate în perioada 07 februarie 2011, ora 08:00 AM –14 februarie 2011,ora 10:00 PM,în orice locaţie din incintacentrului comercial Gold Plaza Baia Mare, în conformitate cu condiţiile şi dreptul de participare detaliate mai jos. Loteria Publicitară se desfăşoară în incinta Gold Plaza Baia Mare, situat în localitatea Baia Mare, str. Victoriei, nr. 73. Pentru fiecarebon de casă se va lua în considerare data calendaristică şi ora înscrisă pe acesta. Pentru înscrierea la loterie, valoarea cumulată a bonurilor de casă trebuie să fie de minim 100 LEI.Dreptul de participare

La Loteria Publicitară ”

Cumpară și câștigă un weekend de vis„pot participa toate persoanele fizice, români sau străini, care au achiziţionat orice fel de produs sau produse în perioada 07 februarie 2011, ora 08:00 AM –14 februarie 2011, ora 10:00 PM (datelimită pentru emiterea bonurilor de casă valabile) a căror valoare totală cumulate este de minim 100 LEI şi au completat corect talonul de participare. Fiecare prag de 100 de LEI atins dă dreptul la completarea unui nou talon de loterie!

 

un weekend pentru 2 persoane la Carnavalul de la Venetia si 2 weekend-uri de rasfat pentru 2 persoane in statiunea Hajduszoboszlo din Ungaria.

Intre 12 şi 14 februarie, ti-am pregatit „Targul cadourilor de Ziua Indragostitilor”, ca sa-ti surprinzi persoana iubita oferindu-i cel mai frumos cadou.
 
Pe 14 februarie va puteti casatori pentru o zi si castigati un premiu pe loc!
 
Premiile pentru perechile care aleg sa spuna „Da” de Ziua Indragostitilor la Gold Plaza sunt oferite de:
 
 
Zile pline de iubire, numai la Gold Plaza!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: