"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Balul vanatorilor (c) eMM.roBalul vanatorilor maramureseni a fost amanat pentru luna mai. Desi an de an, evenimentul era organizat la finalul sezonului de vanatoare, reprezentantii Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Maramures au decis sa-si schimbe tactica si sa programeze petrecerea intr-o alta perioada, mai ales ca e cea de-a 20-a editie si va trebui sa fie una mai speciala.

Anul acesta, balul vanatorilor maramureseni va avea loc in 21 mai, de sarbatoarea Sfintilor Imparati Constantin si Elena. Reprezentantii AJVPS au decis sa puna la cale evenimentul nu la final de vanatoare, ci la inceputul sezonului de vanatoare.

“Pentru a organiza bine acest bal al vanatorilor, ne-am gandit sa nu-l organizam la terminarea sezonului de vanatoare, ci la inceputul sezonului de vanatoare. Iar sezonul de vanatoare 2011-2012 incepe in 15 mai, la caprior, si atunci vom face a 20-a editie a acestei reuniuni pe 21 mai, cand este si sarbatoare”, a precizat directorul AJVPS Maramures, Radu George.

Balul se va desfasura intr-un local din Lapusel. Deocamdata, nu a fost stabilit tariful pe care vor fi obligati sa-l achite cei care doresc sa participe la eveniment, insa este clar ca de la petrecere nu va lipsi celebra tombola, unde fiecare bilet va fi castigator.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: