"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Ajutoare faina (c) eMM.roTone de alimente acordate in baza programului de ajutorare a persoanelor defavorizate nu au fost ridicate in Baia Mare. Reprezentantii Serviciului Public de Asistenta Sociala (SPAS) Baia Mare spun ca, din 7 februarie, va incepe etapa de redistribuire a pachetelor cu faina, paste, biscuiti si lapte praf ramase pe stoc. Acestea vor fi acordate dupa principiul “primul venit, primul servit”.

Seful Serviciului de Asistenta Speciala din cadrul SPAS Baia Mare, Mariana Godja, spune ca la nivelul municipiului Baia Mare, din cele 11.346 de persoane inscrise pe lista beneficiarilor de ajutoare europene, in jur de 7.700 si-au ridicat alimentele. In aceste conditii, pe stoc au ramas tone de faina alba, faina de malai, paste fainoase, biscuiti si lapte praf.

Pentru a nu fi pusi in situatia de a returna produsele Prefecturii Maramures, asa cum s-a intamplat anul trecut, reprezentantii Serviciului Public de Asistenta Sociala au solicitat autoritatilor judetene aprobarea ca alimentele sa poata fi redistribuite. Astfel, incepand de luni, 7 februarie, se vor da pachete celor care sunt inscrisi pe lista beneficiarilor de ajutoare europene.

“Se vor redistribui cate 5 kg de faina alba, 3 kg de faina de malai, trei pachete de paste fainoase, sase pachete de biscuiti si o punga de lapte praf. Primii veniti vor fi primii serviti”, a mai aratat Mariana Godja.

Distribuirea se va face de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.00, iar beneficiarii se vor putea adresa unitatilor de unde si-au ridicat in prima etapa alimentele. Astfel, pensionarii cu venituri sub 400 lei sunt asteptati la Centrul Caspev, persoanele cu handicap – la Centrul Luchian din spatele societatii Electrica, iar somerii – la Cantina de Ajutor Social nr. 1 de pe strada 8 Martie.

Mariana Godja a mai precizat ca redistribuirea se va face pana in 1 martie, dupa care produsele vor fi returnate, mai ales ca acestea ar expira in luna aprilie. Anul trecut, au ramas in stoc 30 de tone de faina alba si 6 tone de zahar care au ajuns la alte primarii din judet.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: