"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Dupa 5 zile in care a evitat sa vorbeasca despre femeia omorata de maidanezi in sectorul pe care il conduce, primarul Marian Vanghelie vine cu unele precizari. Concluzia: mortul este de vina.

Doamna nu a intrat pe usa. Este o curte cu foarte multe gauri. De la cei trei-patru caini care sunt acolo au venit 40. Intra prin gauri.Marian Vanghelie

Cat despre responsabilitatea primariei de a scapa locuitorii de haite, Marian Vanghelie arunca pisica in curtea Primariei Generale si se ascunde in spatele legii: aceasta nu-i permite sa actioneze.

Totusi, primarul sectorului 5 se face ca nu observa ca astfel de directii, desi putin eficiente exista deja in sectoarle 1 si 2.

Asadar, nici moartea unui om nu-i convinge pe edili ca ar fi cazul sa rezolve inproblema macar dupa 20 de ani. Tot ce au decis duminica, intr-o intalnire relaxata de weekend, este sa adune cainii impreuna. Au evitat sa spuna cine i-a incurcat sa o faca pana acum.

Daca mai avem puterea sa credem in vorbe, desi nu vedem deloc fapte, iata si ce-a spus primarul general despre constructia adaposturilor: „Pana in vara sa putem obtine o capacitate de 10.000 de suflete pe care sa le ducem acolo”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: