"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Seful Politiei Romane, Liviu Popa, vrea disponibilizari in Politia Romana. „Sunt suficienti politisti betivi si nenorociti”, a declarat oficialul astazi la Cluj. 

Liviu PopaPopa a mai spus ca ar trebui sa plece toti cei care fac Politia de rusine pentru ca momentul actual este extrem de prielnic pentru modernizarea institutiei si „asanarea mediului politienesc”.

Este posibil sa se faca disponibilizari in Politie. Din punct de vedere personal, as vrea sa se faca disponibilizari in Politia Romana. Avem suficienti politisti betivi, nenorociti. Pana acum, pentru nemunca, niciunul nu a fost dat afara. S-a spus cine nu munceste nu greseste, cine nu greseste merita sa fie promovat. Ar trebui sa plece cei care fac Politia de rusine. Avem peste 7.000 de politisti cercetati prealabil si sanctionati disciplinar, din care 2.000 sunt sanctionati de doua ori de la aparitia statutului politistului in 2002„, a declarat Liviu Popa.

Potrivit acestuia, in toate cazurile de abateri se va face o analiza absolut transparenta si obiectiva, iar deciziile vor fi luate in comun de conducerile inspectoratelor.

Afla ce a mai declarat seful Politiei Romane, pe www.mediafax.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: