"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Politia Animalelor trage un semnal de alarma dupa ce s-au primit vineri peste 15 telefoane care anuntau ca s-a pornit o campanie de agresare a cainilor comunitari. Nu va razbunati pe ele, indeamna autoritatile.

Politia Animalelor

Autoritatile trebuie sa respecte normele europene, a declarat intr-o conferinta de presa coordonator al Politiei Animalelor, Emilian Prodan.

Dezaprobam reactiile celor care nu iubesc animalele. Animalele nu au ratiune, ele nu sunt vinovate pentru ce s-a intamplat, ci persoanele care aveau obligatia sa verifice ceea ce se intampla in curtea ADP„, a spus acesta.

Am primit foarte multe telefoane de la persoane care ne solicitau sa ridicam cainii. Nu Politia Animalelor se ocupa cu ridicarea cainilor, de asta se ocupa Municipalitatea„, a declarat Prodan.

Acesta a mai spus ca nu trebuie sa moara cineva in Romania ca sa luam atitudine si a semnalat faptul ca presa externa a inceput sa scrie despre acest incident, iar asta are efecte negative asupra imaginii tarii.

Cineva trebuie sa raspunda

Oficialii de la Politia Animalelor spun ca dupa ancheta desfasurata s-a aflat ca acei caini nu erau sterilizati si nici macar vaccinati. Exista pericolul ca daca aceste exemplare ar circula prin Bucuresti sa apara alte probleme.

Am cerut ADP Sector 5 datele de identitate si numele celor care erau acolo, ei trebuie sa raspunda pentru ce s-a intamplat si vom sesiza Parchetul in acest caz„.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: