"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

BusinessReprezetantii Guvernului au luat decizia de a sprijini in 2011, cu fonduri de la bugetul de stat, firmele care vor fi infiintate de catre tineri. Pentru derularea proiectului au fost puse deja de-o parte 5 milioane de euro, urmand ca sumele sa fie suplimentate. Premierul Emil Boc a precizat ca planul va prinde viata in luna februarie, imediat dupa ce institutia pe care o conduce va putea sa emita o ordonanta de urgenta.

Proiectul finantarii noilor afaceri din Romania este in planul guvernantilor de mai multa vreme, insa Executivul nu va putea sa ii de-a drumul decat in preajma datei de 1 februarie, cand se va reintruni Parlamentul, iar Guvernul va putea emite ordonante de urgenta.

Boc a mentionat in cadrul unui interviu acordat postului national de radio ca in 2011 se are in vedere sprijinirea tinerilor in ideea de a se reusi o evolutie ascendenta in plan economic.

“Avem deja un buget de 5 milioane de euro existent in Ministerul Economiei, iar in partea a doua a anului vor mai fi acordate inca 5 milioane de euro, astfel incat, cu 10 milioane de euro, sa putem porni acest program, si cel puţin, subliniez, 1.000 de firme noi ale tinerilor intreprinzatori sa intre pe piata si sa creeze noi locuri de munca si sa se genereze activitatea economica”.

Numarul firmelor din Romania este in scadere in ultimii ani, ca urmare a taxelor si impozitelor aplicate de catre reprezentantii guvernului care, in contextul a presiunilor fara precedent exercitate de criza economica, a dus la desfiintarea a mii de intreprinderi mici si mijlocii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: