"."REVISTA PRESEI ONLINE ULTIMILE STIRI DE ACTUALITATE","

Accidente in lant! Doua tiruri s-au ciocnit, un altul a avariat un muzeu

Soferii s-au crezut la curse, dar au fost pacaliti de viteza si polei. S-au invartit in piruete pe patru roti, si-au ciocnit masinile si au ajuns prin santuri.

 

Chiar si cei care mergeau incet au fost loviti din greseala. Macar ei au scapat teferi, ar spune ranitii din accidentele mai grave, care au avut nevoie de ingrijirile medicilor.

Pe Dealul Negru, soferul unui camion a murit dupa o depasire periculoasa. Iar la Calugareni, in Giurgiu, un alt TIR a intrat intr-un muzeu.

Un sofer a filmat cu o camera pusa pe bord accidentul rodus la cativa metri in fata lui. O masina a derapat pe zapada si-a lovit o alta, pe celalalt sens al soselei.

La fel s-a intamplat si pe drumul european E 581, langa localitatea vasluiana Banca. Doua masini care goneau cu viteza s-au ciocnit. Cinci persoane au fost ranite in accident.

Si la intrarea in Deva, o soferita a derapat pe gheata si a lovit un stalp. Cu pretul a cateva rani usoare a invatat ca nu trebuie sa franeze brusc pe o sosea acoperita de zapada.

In pasul Tihuta, in schimb, ninsoarea a fost eterna surpriza. Mai multe tiruri au tras pe dreapta in asteptarea plugurilor dupa ce incercarile de a urca dealul au esuat.

In capcana ghetii au cazut si doi soferi de TIR care s-au izbit frontal pe Dealul Negru. Unul dintre camioane, inmatriculat in Romania, a intrat pe contrasens. Politistii cred ca soferul, roman, a adormit la volan sau a vrut sa faca o depasire periculoasa. Barbatul si-a pierdut viata, strivit in cabina. Colegul sau a ajuns la spital, impreuna cu soferul celuilalt TIR, un polonez.

Tot un sofer de tir a intrat cu viteza intr-un sens giratoriu si s-a oprit in muzeul de istorie din Calugareni, judetul Giurgiu. Doua incaperi au fost distruse. Cladirea tocmai fusese renovata si urma sa fie deschisa publicului in urmatoarele zile. Din fericire, muzeul este asigurat, la fel si tirul.

About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Nor etichete

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: